TFD Açıklaması

23.08.2013 22:04

Değerli Meslektaşlarımız, Sevgili Fizyoterapi Öğrencileri;
Ülkemizde son aylarda fizyoterapistlik mesleğinin yaşadığı sorunları konuşmak, tartışmak, sorunların çözümlerini aramak ve stratejik bir plan oluşturmak için 8 Eylül Pazar günü sizleri, Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi M salonunda saat 12:30 - 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek
"Fizyoterapistlik Mesleğinin Dünü, Bugünü, Yarını" toplantısına davet ediyoruz.

Bu toplantının özel bir konuşmacısı yok. Çünkü bu toplantıda hepimiz konuşacağız. Bu panele fizyoterapistlik mesleğinin Türkiye'deki durumunu eleştiren ve çözümün bir parçası olarak strateji geliştirmemize destek olacak tüm meslektaşlarımızı ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Gelin "Milat 8 Eylül: Çözüm İçin Tüm Fizyoterapistler El Ele" diyelim. Dünyada 9. sıralarda gösterilen mesleğimizi ülkemizde 1 numaraya taşıyalım hep birlikte. Birlikten kuvvet doğar diyoruz ve tüm katılımcıların çözüm önerileri ve strateji belirleme konusunda fikirlerini duymak ve hep birlikte tartışmak istiyoruz.
Unutma sen yoksan bir eksiğiz, Çünkü sen yoksan bir yanımızın eksik olduğunu düşünüyoruz!

Gelin gücümüzü, gelin gönlümüzü birleştirelim....

08 Eylül 2013 tarihinde TFD tarafından düzenlenecek toplantının İçeriği;

"Milat 8 Eylül: Çözüm İçin Tüm Fizyoterapistler El Ele"
“İçerik”
Toplantının hedefi: Mesleğimiz ile ilgili yaşadığımız bilinen sorunları tekrar tekrar tartışmak yerine çözüme ilişkin önerilerin dile getirilmesi ve “eylem odaklı” çözüm önerilerinin netleştirilmesidir.

“Davetliler”
Toplantıya tüm meslektaşlarımız, okullarda eğitim veren akademisyenlerimiz, meslektaşlarımızca kurulmuş derneklerin temsilcileri ve öğrencilerimiz davetlidir.

Toplantının İşleyişi
Toplantı sırasında mesleğimize ilişkin Güncel Sorun listesi sizlerle paylaşılacak, bu sorunlara ilişkin çözüm üretmek üzere söz almak isteyen tüm paydaşlarımız 5 dakika , katılımcı meslektaşlarımız 3 dakika boyunca görüş ve önerilerini dile getireceklerdir. Çözüm konusunda önerileri olan meslektaşlarımızın toplantının sağlıklı ilerlemesi ve zaman yönetimi açısından ön başvuru yapmaları gerekmektedir.

Lütfen formu doldurmak için aşağıdaki linke tıklayınız.


Saygılarımızla.

TÜRKİYE FİZYOTERAPİSTLER DERNEĞİ

https://groups.google.com/forum/#!optout

 

Geri